Söndag hela veckan.

Precis som Bill Murray i filmen "Måndag hela veckan" så skulle jag kunna tänka mig att behålla denna veckodag hela nästa vecka. För vad väntar imorgon? Jo, skolstart och jag är verkligen inte pepp. Funderar på att måla naglarna. Rosa eller röda?
Desto trevligare var mitt paket som kom med posten. Giraffjackan har anlänt! Och jag gillar'n.
?

Studera = Ovän

Iallafall idag. Skulle skriva ut antagningsbeskedet för att fixa kårleg innan klubb på GH ikväll. Men nej, sidan ligger nere för teknisk uppdatering. Såklart. Så när alla andra är ute och festar, får jag trösta mig med Grey's Anatomy och en påse Ananas Crisp. Och det nya avsnittet av True Blood förstås.
Annars har dagen bjudit på bara bra saker. Fika på Storken med Roos till exempel, där jag fick visa mina bull-ätningsskills. Bullen var huge (vi pratar Linnébulle- variant här...) och det är kanske förklaringen jag kände mig rätt jäst och gravid efteråt. Och jag blev i smyg imponerad av att Roos lyckades äta upp all grädde till hennes Äppeltosca.
Provade även klänning på H&M och gud, det såg inte klokt ut. Drar ganska liten storlek på klänning eftersom jag, tja, inte är så bred upptill. Men grejjen är då att den typ slutar på första halvan av halva låret. Den satt bättre på Roos anyway.

Skrotfri

Efter två år lidande (okej då, det var frivilligt) så har jag äntligen blivit av med hela tandställningen. Helt klart nöjd med resultatet bortsett från att tänderna fortfarande är gulare än vadjag tycker är snyggt. Men det är ju lite lättare att fixa om man säger så. Passade även på att slinka in på stadsbibblan för att kolla en snabbis men det slutade med att jag stannade i nästan två timmar. Tora + Bibliotek = Farlig kombination. Brorsan tycker inte om att gå i bokaffärer med mig, helt plötsligt försvinner jag.
Vad anbelangar min nya dator, så fungerar den alldeles perfekt (läs jag är kär). Hur kunde jag ens använda PC?
(okej jag kanske inte fattar hur allt funkar än, men det tar sig!)



Vad tycks? (ALL cred till min superduktiga tandläkare Malin Karlsson, snacka om bra på sitt jobb)


Fredagsköp

Det är inte varje dag man får 2000kr rabatt på en dator. Därför slog jag till. Fast jag har inte öppnat den än. Ska jag kliva över till den mörka sidan eller inte?


Rädda ett träd, ät en kommunpolitiker.

Wrrrrrrrrrrrr. Knak. Wrrrrrrrrrrrr. Knak. Wrrrrrrrrrr.

Ungefär så har min dag låtit. Ljudet av arbetande motorsågar, som skär genom hundraåriga stammar. Och jag rycker till varje gång jag hör ljudet av en trädkrona som slår i marken. Önskar att det var ågot jag kunde göra, men det är försent och träden är borta. Alla fina gamla träd på vänstersidan av cykelvägen (om man åker mot stan) på andra sidan vägen om vårt hus sågas just nu ner. De mysiga trädtunnlarna är en minne blott (och ja, jag hade faktiskt en affektion till de där träden!). Usch, nu är jag faktiskt riktigt ledsen. Undrar varför folk alltid tycker att det är så kul att såga träd?
Såg att de skulle stäna av vägen, men trodde på sin höjd att de skulle asfaltera om. Jäkla kommunpolitiker.

Fredagsmåndag

Igår var en sån måndag som känns som en fredag. En av de bättre måndagskänslorna alltså. 

For iväg och kollade på en 1:a i Sommarro, superfin lägenhet som man länner sig hemma i när man kliver i första gången. Var andra visningsdagen och det kändes ju lagom kul när mäklaren meddelade att budgivningen redan startat och priset gått upp med 300 000. Alltså 1 100 000 för denna tack! Inte okej. Fick trösta mig med Sushi från Yukikos(Y) istället som äntligen öppnat igen efter att ha varit semesterstängt. 

Drog sedan vidare till Gränby. Fyndade Jeans på rea på JC, samt en klänning som jag spanade på redan i somras. Pris då 500, nu 119. Lyckat :)

Och kolla vad jag hittade på Coop där:



Inte illa, eller hur Roos?


RSS 2.0