Fredag

Kom nyss hem från stan. Två garnnystan till en mössa fick flja med och boken 'Dead until Dark' som är den första boken som True Blood är baserad på. Snacka om att jag ser framemot att läsa den och det finns åtta böcker till i serien! Det kändes som om jag var väldigt mycket ivägen på Akademibokhandeln, de håller på med ombygnad i hela affären. 

Nu ska jag titta lite på Grey's när jag egentligen borde göra lite matte. 

 

42 minuter senare.

Okej, jag är fast.

Tisdag

Igår var jag hemma hos min bästavän Roos och åt DenBerömdaPotatisOchPurjolöksSoppan, asgod! Min gamla klasskompis Dorro kom också och det var himla kul att bara sitta och snacka skit.

Nu ska jag kolla in mit allra första avsnitt av Grey's Atanomy, jag vet att jag är efter. Sedan blir det av på marsvinsjakt, Sockan kan ju inte vara själv.

Skönsång

Ge Sånfågelstatyetten till de grabbar som vrålsjöng Bolibompasången på busshållplatsen utanför mitt fönster kl 01.30 inatt. Stackars den busschauffören.


Ambvivalens

Igår var sista anmälningsdagen till universitetet nästa termin. Satt vid datorn tills klockan slog 00.00 och anmälan stängdes. Skojar inte.

Började läsa in en mattekurs via nätet som behörighet istället för Matte E, började kika lite på komplexa tal och kände bara neeeeeej. Så, screw that. Så jag antar att jag får börja plugga Landskapsarkitekt vilket för stunden känns ganska bram jag menar kolla in länken http://landskapsarkitekt.slu.se/ ser ju rätt schysst ut...

Annars får jag väl ta och göra en Roos och hoppa på biologiprogrammet sista veckan i juni :).

Förövrigt är jag festsugen, resesugen och törstig.


RSS 2.0