En Mössa

Provdax för studentmössorna idag! Min utvärdering är: fett beslutsångest. Det finns typ hundra olika kombinationer som man kan välja och det kommer att bli superdyrt i slutändan. Men jag tror att jag har bestämt mig:
- Diamantkvaliten
- Uppsala innefoder
- Guldbrokad i metall med marinblått.
- Text i guld (obestämd änsålänge)
- Evenruellt Student 2009 broderat i vitt på baksidan av mössan (På den vita delen alltså)

Aja, jag har ju iallafall hittat skor.

Man får iallafall hoppas att ingen på skolan har löss, för alla provade ju samma svarta provmössor. För att inte tala om alla skolor de har varit på. Gross.

tur/otur

Skolfoto är inte riktigt min grej känner jag. Fast i år lyckades jag få bästa platsen längst bak längst ut men det kommer änså inte hjälpa när jag säkert kommer att göra någon dumt som att blunda eller rynka på näsan. Porträttfotona hatar jag för de känns bara så tillgjorda.

Kaizers kommer till Stockholm i oktober, men jag är för liten för att gå. Fan. två månader liksom.

Imorgon är det utprovning av studentmössor och jag är fett pepp.

Gjorde ett gammalt högskoleprov på internet, så nu är jag lite mer förberedd inför den 25/10. Fett pepp 2.

T.G.I.F (ThankGodItsFriday)

Trots att det var fyra och en halv timmes Fysik B är jag förhållandevis positiv. Alla formler och kurvor var fullt överkommliga. Dåliga fakta var trots allt att vi ska ha prov om atomer/fotoner och inlämning av fysikessä dagen efter min 18årsdag. Jippi.

Min näsa håller nästan på att torka upp. En deciliter kvar, sedan är jag nöjd.

Pappa kom hem från Nice och hade med sig en snäll sak till mig. Vi inhandlade även en svart iPhone till honom och den är redan ,5timmar senare, FULL med fingerkladd.

Vann också en omgång av Spank the Monkey. Känner att det är dags att vidga vyerna och utöka med expansionspaketet  Monkey Business-Cash is Kong. I'm giong pro.


Min nya snälla sak.

=OOOO

Jag har precis gjort en fasansfull upptäckt! Från och med nästa vecka ska vi få nya scheman i skolan och gissa vad!?!!!
4,5 timmar Fysik B på FREDAGAR!!!! Jag kommer seriöst att avlida. Vi som redan har tillräckligt mycket i skolan.

Och så vill jag ha en ny iPod nano också. Min är svart, jag menar hur tråkigt är inte det? Jag vill ha något fint som röd eller gul! Men jag är för snål.

Blä.

Feststämning?

Innan jag börjar det riktiga inlägget måste jag passa på att gnälla lite. Amigochokladen smakade bajs och jag vill ha pengarna tillbaka, min lillebror är tonåring, jag måste skriva en dramaturgisk filmanalys om filen Braveheart och den enda spännande civilingenjörsutbildningen är på KTH innehåller typ alla fysikkurser. Jag orkar inte det.

Ikväll är det gatufest på våran gata i stan. Det blir väl långkalsingar, ylletröja och anorak på i detta ihärdiga strilregn och fem grader plus. (Ack ja, helga svenska sommar).

Godmorgon?

Det märks att skolan är igång. Imorse vaknade jag efter att ha läst på samhällskunskapsläxan i sängen. Under huvudkudden låg min 300sidor lärobok med extra tjocka pärmar. Jag menar aj? Min nacke var typ helt stel efteråt. Men jag antar att jag scorade full pott på förhöret sedan.

Ikväll blir det chokladtestning igen. Men denna gången är det Marabou Amigo som står på listan.

Modig.

Idag har jag varit fett modig! Jag ringde till en läskig bonde (!) och frågade om jag kunde praktisera på hans bondgård v43. Och det kunde jag, han var faktiskt riktigt snäll på telefon.

Ikväll ska jag glo på Heroes. Äntligen dags för andra säsongen liksom! Har köpt den nya marabouchokladen med lakrits i som jag ska pröva till.

RSS 2.0