Dagen är räddad.

Jag lyckades fixa till CD-fodralet Till Kaizers skivan. Så nu kan man öppna det på ett helt normalt sätt. (Om det nu går...) Tack och lov för långa naglar :)

Solig måndag.

Det är inte varje dag det ligger paket och väntar på en när man kommer hem. Och det är inte varje dag som det paketet innehåller Kaizers nya platta Violeta, Violeta som kom ut just idag! Nu sitter jag och lyssnar på spår nummer ett "Philemon Arthur & The Dung" och längtar till april. Oj, nu byter vi till spår nummer två "Diamant Till Kull", alltså jag diggar den här plattan fett hittills! Och det bästa är att den är nummer ett i en trilogi, så jag har två till att se framemot. Diggar även designen på fodralet och i boken med låttexter, fett snyggt! Ett minus för den som satte ihop mitt fodral, baksidan är uppochner! Fick fixa till det med att sätta boken med låttexter bakochfram så nu får man öppna fodralet på japanskt vis.
Här kommer en snygg bild för att visa hur glad jag är. Notera att jag har på mig en norsk tröja, dagen till ära.

Vilken färg?

Jag har bestämt mig för en HTC Wildfire. Tycker att det är rätt snygg, plus att den finns i flera färger. Problemet nu är bara att välja en färg. Behöver lite hjälp, som vanligt.
Antingen en röd. Den är matt i lacken, förutom "bandet" på baksidan som är lite blankare.

 

Eller en vit. Lacken är blank, "Bandet" på baksidan och fram är silvrigt.


Goda gärningar.

Drog igång storrengöring av kylskåpet idag. Det behövdes verkligen, det var rentutsagt jävligt nasty därinne. Tror att en mikrobiolog hade hittat ett och annat intressant. Jag tror att pappa och jag höll på i tre timmar men nu är (förhoppningsvis) varenda liten fungus utrotad. Sedan skottade vi av snön från taket. Eller rättare sagt, pappa skottade ner och jag och mamma tog hand om det som hamnade på marken. Fasiken vad tungt det är med hårdpackad snö, säger jag bara.
Får iallafall glädjas åt två saker jag köpte på rea på Cubus igår:
Ett par mönstrade brallor. Fanns bara tre XL kvar samt en XS, men jag tog den ändå. Tror att de kanske ska sitta mera "baggy", men jag tycker att dettta blir lika bra. De är svarta och vita, men ljuset gör dem lite blåa-

Ett grått linne med blommor på. Blir nog fint till sommaren :) (Ge mig sommar NU, förresten!)


Nyårsafton

Nyårsafton blev riktigt bra för min del. Började med fika hos mormor då även en av våra kusinfamiljer kom. Älskar den familjen, de är fett roliga. Vi har typ samma humor och vi har gjort en hel del saker tillsammans, vilket gör att det känns väldigt avslappnat när vi umgås. Passade även på att köpa två nya tröjor på Åhlens. Oups...
(ursäkta om det inte blir något mellanrum här, min dator gör inga sådana på bloggen :(. Funderar på att skaffa ny bloggadress)
Middagen blev som vanligt väldigt lyckad, jag stod för efterrätten: Knäcktartletter med vaniljglas och varma bär. Sedan såg vi på Blackadder firar nyår, en riktig klassiker för oss som alltid har gått på TV. Fatta besvikelsen förra året när de tagit bort den ur tablån! Vi tog saken i egna händer, så att säga och laddade hem avsnittet istället :P
Vi roade oss även kungligt. PlayStation Move är en riktig höjdare faktiskt!
Ibland är man skyttekung. Att skjuta pilbåge är väl ingen konst.RSS 2.0