Svart måndag.



Inleder med en bild av dagens outfit, klart att jag hakade på facebookeventet "Om Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen bär alla svarta kläder på måndag".
Alltså jag fattar inte att de lyckades, fan jävla skitpuckadehelvetesdåligabajs SD! Jag gillar olika. Punkt!

Lyckades hålla den svarta klädkoden även inne på ÖG, då jag blev iklädd en t-shirt från Spendrups och ett förkläde från Falcon för lite härligt ideellt arbete på Mjölkbaren. Tror inte att jag satt ner någon gång mellan elva och sex, men kul var det. Tillslut tänkte jag nästan på engelska också eftersom två av medarbetarna kom från utlandet. Nyttigt värre!  

Stickat värre.

Pallrade mig iväg ner på stan idag för första mötet med Kreativa Klubben på Östgöta. Alltså en förening för alla härligt nördigt kreativa personer därute. Det var jättetrevligt och jag längtar nästan till höstrusket när man kan sitta inne och mysa med en kopp kaffe och pyssla. Hade med mig min stickning som jag precis börjat med. Har äntligen köpt mig Rowangarn och jag är superglad över det. Alltså det är ROWANgarn vi snackar om. För alla som inte är stickfantaster så ska jag göra en liknelse. Det är som garnernas Rolls Royce, okej? (därav priset host)

Lovelove
Det är tänkt att det ska bli en lång mönsterstickad tröja utan ärmar, den kommer att bli så snygg! Det är den som är på bilden, fast en annan färg då. (Och okej, det är väl ganska mycket tjejen som gör bilden haha...)
Blev också uppringd av en ÖG-typ. Jag ska jobba i Mjölkbaren (ÖGs fik) på måndag, verkligen något att se framemot.

cheri-lg.jpg


Kulturfnatt

Har precis dragit på mig den blå Superstädaroverallen för första gången sedan juni. En kvälls betalt jobb på kulturnatten- ja tack! Uppsluttning 14/16 Superstädare kommer alltså att finnas på Vaksala torg tonight. Ska bli rätt kul, speciellt när varje månadslag får designa sin egen soptunna haha.

Snörvel.

Okej, okej jag har varit väldigt dålig på att uppdatera men jag har haft en jobbig vecka. Och nu sitter jag här och snörvlar eftersom jag är grymt förkyld. Blir ALLTID det på höstterminen. Jag bara hoppas att det blir bättre till ikväll eftersom jag verkligen inte kan missa en utekväll till. Men jag kan inte bli sjukare, för imorgon är det jobb på kulturnatten som gäller och det kan jag inte heller missa...

Snörvel

RSS 2.0