BU

På torsdag ska jag vara lurbospöke på spökrundan med (antagligtvis) Astrid. Det ska bli helskoj, speciellt när jag är bäst på att skrämma små barn...

Högskoleprovet var svårt och så var det TVÅ logikdelar och ingen vet vilken som räknades. En del var typ en provgrej för kommande år. Skumt.

Jag vill att ROOS ska komma HEM.

Det vill jag verkligen.

Dagen innan D

Fysikprov imorgon och jag är i kris! Det kändes skitbra i början, ända tills jag började blanda ihop alla formlerna med varandra så att ALLT blir fel. Min hjärna har kokat ihop och blivit gele. Får det lov att vara lite hjärngele med grädde? Mums.

Fick tillbaka skolfotona. Klassbilden blev väl bra, men porträttfotot stank apa. Jag blir aldrig bra på bild, inte för att det ser så bra ut från början. Vilket skulle vara roligt. Blä.

Puh.

Äntligen. Nu har jag beställt min studentmössa. Jag måste ha ändrat mig minst jundra gånger.

Äntligen.

Rebusverkstan

"Bestämning av ett luftgevärs pils utgångshastighet" var dagens laboration på fysikfredagen. Låter kanske lätt, men den tog tre timmar att genomföra. Mot slutet hade många tröttnat men två tappra själar stod fortfarande vid lärarens sida. Just precis, jag och gustaf. Resten ägnade sig mest åt rebusar och detta är vad de kom fram till:

( m/M) ( U²/R ) ( ±√ 9 ) ( c × v ) ( 2∏r/T )

Den som löser den får en kaka!


RSS 2.0